Pangasius met aardappelen en groente

Ingrediënten

  • Pangasiusfilet
  • Aardappelen
  • Sperziebonen gebroken (diepvries)
  • Dille
  • Mosterdzaad
  • Witte peper
  • Juspoeder

Bereiding

  1. De aardappelen schillen (eventueel), in stukken snijden en 20 minuten koken.
  2. Na 10 minuten de sperziebonen toevoegen aan de aardappelen en mee laten koken.
  3. De pangasiusfilet droogdeppen en inwrijven met dille, mosterdzaad en witte peper.
  4. Olie of vloeibare boter verwarmen. De pangasiusfilet eerst 1 minuut op hoog vuur bakken en zet daarna middelhoog. Na enkele minuten keren.
  5. Maak de jus van het juspoeder zoals op de verpakking.
  6. Schenk de jus over de aardappelen en sperziebonen en serveer met de pangasiusfilet.

Bron: eigen recept.